Forum is having issues...

Nothing serious just kick back and have fun shooting the breeze ...

Forum is having issues...

Post Number:#1  Postby KsTHer » Sun Apr 30, 2017 6:02 pm

I loaded the forum on my computer yesterday and had to log in again. I logged in and tried to set the forum up to automatically log me in when I load the web page (which I generally do when things stop working as planned). Today, I loaded the web page only to find that I was logged in as Sanpet. WHAT???

I tried to come here to this forum topic and find that I need to log in. (I was no longer logged in under Sanpet's name.) When I got here, it said I need to log in. It was then that I decided to explain here what I had experienced. Pulling a prank on Sanpet was not to be. :cry:

I do not know whether the problem is with the forum or on my computer as I know there are more ways to accomplish the same apparent results. (Like they say, "There is more than one way to skin a cat." I will run software to check for viruses on my computer next, but administration may want to look into this issue to see if it is a forum issue. ;=)
User avatar
KsTHer
 
Posts: 933
Joined: Mon Feb 11, 2002 9:11 pm
Location: Kansas

Re: Forum is having issues...

Post Number:#2  Postby sanpete » Mon May 01, 2017 7:17 pm

I bet you just droped a load in your pants when you read that you is sanpet. sanpet
The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants. Thomas Jefferson
User avatar
sanpete
 
Posts: 947
Joined: Thu Jun 19, 2008 5:00 pm

Re: Forum is having issues...

Post Number:#3  Postby roughrockxxx » Mon May 01, 2017 8:22 pm

Ive had to log in everytime I access ALT also.
Kind of strange both ALT and TOU are experiencing problems at the same time.
User avatar
roughrockxxx
 
Posts: 209
Joined: Wed Oct 30, 2002 6:00 pm

Re: Forum is having issues...

Post Number:#4  Postby KsTHer » Wed May 03, 2017 9:59 pm

Facebook and Twitter probably trying to hack into them.
User avatar
KsTHer
 
Posts: 933
Joined: Mon Feb 11, 2002 9:11 pm
Location: Kansas

Re: Forum is having issues...

Post Number:#5  Postby Terry L Carter » Fri May 12, 2017 11:01 pm

Im getting automatically logged in as sanpete also
Image
User avatar
Terry L Carter
Site Admin
 
Posts: 263
Joined: Thu Sep 18, 2003 5:00 pm


Return to Shooting the Breeze

  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron